Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila

Proteini v spletni trgovin Profitnes.

POGOSTE ZMOTE O VISOKO BELJAKOVINSKIH DIETAH POGOSTE ZMOTE O VISOKO BELJAKOVINSKIH DIETAH

Glede povečanega uživanja beljakovin vlada veliko nepravilnih prepričanj, ki so še posebej pogosta pri nepoznavalcih oziroma laikih. Dve največji zmoti sta, da bo visoko beljakovinska dieta škodila ledvicam in da bo zaradi pretiranega vnosa beljakovin prišlo do slabšanja kosti – osteoporoze. Pravzaprav pa nam znanstveni dokazi kažejo popolnoma drugačno sliko. Visoko beljakovinska dieta lahko vodi do močnejših kosti. Z uživanjem kvalitetnih beljakovin ohranjamo mišično maso, kar je osnoven dejavnik pri ohranja..

DELICIOUS WHEY-VISOKO PROTEINSKA JABOLČNA PITA DELICIOUS WHEY-VISOKO PROTEINSKA JABOLČNA PITA

Pecivo da obližeš prste in povrh še pekač SESTAVINE: - 3cela jajca - 2 merici delicious whey ( po okusu.- ta je bil cookies&cream ) - 1 dcl mleka brez laktoze - 1 activija jogurt s pšenico - msščoba v sledovih - 1 pecilni prašek - 1 kg jabolk - sladilo stevija v kristalih 1 jušna žlica POSTOPEK: -jabolka olupimo, naribamo in jih dušimo na nizkem ognju, dodamo jim cimet in jih po potrebi sladkamo s sladilom (npr, če so jabolka zelo kisla) -jajca in stevijo zmešamo skupaj dokler ne dobimo penast..

Ujemite pravi trenutek s pravimi dodatki! Ujemite pravi trenutek s pravimi dodatki!

Pred kratkim objavljena študija je pokazala, da je napredek 3-5 krat hitrejši če po vadbi čimprej zagotovimo kvalitetne in hitre beljakovine kot so npr. beljakovine in sirotke ali sojinega izolata. Vadba pospeši sintezo novih mišičnih beljakovin za približno 150% in je ključnega pomena, da telo ne črpa iz lastnih rezerv ampak dobi dovolj hranil v obliki aminokislin in glukoze. Druga študija je pokazala, da je primarnega pomena zadosten vnos kvalitetnih beljakovin po vadi, ne glede ali trenirate bolj na moč ali bolj na »pump..

PROTEINI ZA MIŠIČNO MASO - WEIGHT GAINERJI PROTEINI ZA MIŠIČNO MASO - WEIGHT GAINERJI

Proteini za mišično maso so pomembni če želimo graditi mišice. Za mnoge je pridobivanje mišične mase ali kot radi rečemo aktivne telesne teže prava nočna mora . Ta skupina ljudi  kljub izobilju hrane katero zaužije in ne glede na trening katerega izvaja ne spreminja svojo aktivno telesno težo ali pa če že, potem to stori "po polžje". Problem z dodatnim pridobivanjem mišične mase je še večji, ker žal velika večina začetnikov ne pozna dejstev in principov po katerih telo deluje. Prav tako pa ne pozna tudi potreb..

Kako do idealnega proteinskega izdelka ? Kako do idealnega proteinskega izdelka ?

V svetu prehranskih dopolnil za športnike so proteinski praški na prvem mestu po zaželjenosti. Kar seveda ni čudno,saj vsak nadebudnež, ki začne vaditi z utežmi zelo hitro išče informacije, kateri proteinski izdelek mu bo omogočil najhitrejšo rast mišic. Že dolga leta velja, da so beljakovine sirotke na prvem mestu po »gradbeni moči« Pa vendar, ali je možno narediti še »močnejši« protein ? Seveda je, vendar je za to  treba narediti nekaj » korakov« . Kot prvo je smiselno  dodati  prosto&nbs..

Protein sirotka ali protein Kazein Protein sirotka ali protein Kazein

Obstaja veliko vrst prehranskih dopolnil  ( glede na vir proteinov ) in velika večlina ima različni efekt v telesu. Glavne razlike med proteini so hitrost sproščanja aminokislin v kri ter vpliv na sintezo ( gradnjo ) novih mišičnih beljakovin ( MPS v nadaljevanju). Dva mlečna proteina   - sirotka in kazein imata različno hitrost presnavljanja ter se tako imenujeta »hitri« in »počasni« vir proteinov ( merjeno pa hitrosti pojave aminokislin v krvi ter izvenceličnem prostoru ) (Boirie et al., 1997) Protein..

MULTI PROTEIN COMPLEX MULTI PROTEIN COMPLEX

Protein-Multiprotein complex je  kompleksna proteinska matrika z 48 % esencialnih aminokislin (EAA), 23 % BCAA ter 20 % Glutamina je izredno primeren za rast mišic in omogoča zaradi lastnosti postopnega sproščanja konstantni nivo aminokislin do 7 ur. Zaradi boljše asimilacije in gradbenega efekta je obogaten z prebavnimi encimi ter Beta Ecdysteronom.   Kaj lahko pričakujem od Multi Protein Complex-a?   Multi Protein Complex je kompleksna beljakovinska mešanica, ki se zaradi svoje izjemno uravnotežene am..

PROTEINI WHEY FUSION-VEČ KOT LE SIROTKA PROTEINI WHEY FUSION-VEČ KOT LE SIROTKA

 Whey Fusion-protein sestavljata dve vrsti sirotkinega koncentrata, dve vrsti sirotkinega izolata ter dve vrsti sirotkinega hidrolizata. Ta proteinska  kombinacija je optimizirana z prostima aminokislinama L-leucin in L-glutamin, dvema najbolj pomembnima aminokislinama za gradnjo mišic.Tako ima Whey Fusion popolno sestavo aminokislin z biološko vrednostjo BV 159, kar mu daje izjemno dobre lastnosti za čimboljšo in čimhitrejšo rast mišic in regeneracijo. Kratkoverižni peptidi iz visoko kakovostnega sirotkinega izolata i..

HItri Proteini, Maksimizirajte vaš napredek HItri Proteini, Maksimizirajte vaš napredek

Velika večina ljudi, ki vadi z utežmi v namen izboljšanja telesnega izgleda uporablja proteinske dodatke v obliki praška. Ti so ( predvsem beljakovine-proteini sirotke oz. whey ) postali zelo popularni v zadnjih desetih letih in danes ni proizvajalca prehranskih dopolnil za športnike, ki ne bi imel takšnega izdelka v ponudbi. In tudi skoraj , da ni vrhunskega športnika , ki ne bi v svoji športni prehrani vključili tovrstne proteine. Veliko je bilo ( in še verjetno bo ) govora o optimalni količini beljakovin-proteinov, ki bi..

Proteini-Beljakovine - izbira je vaša? Proteini-Beljakovine - izbira je vaša?

Ko razmišljate o prehrani kot športnik, so  prva stvar na katero pomislite proteini oz. beljakovine. To je zato, ker veste, da  so proteini  tista hranila , brez katerih ni mogoče graditi ali pa vzdrževati mišično tkivo-mišično maso. Če ste novi v športu  verjamem, da ste zmedeni izmed številnih informacij, ki so povezane s tem kateri vir proteinov-beljakovin je boljši,  še posebej kadar gre o prehrambnih dodatkih ! Iz vse te gore informacij , je seveda  težko kot novincu vedeti kaj je najbo..

Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook