Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila

Kaj je VIP klub?
VIP klub je namenjen najbolj zvestim uporabnikom spletne trgovine Profitnes.si – dicount shop. Članom Profitnes VIP kluba pripadajo ekskluzivne ugodnosti, s katerimi so deležni posebnih ekskluzivnih popustov, izrednih akcijskih cen!!! 

Ugodnosti za člane VIP kluba:

 VIP - Bronasta:
 
 - 10% na vsak nakup
 
 VIP - Srebrna:

 - 15% na vsak nakup,
 
 VIP - Zlata:

 - 20% na vsak nakup,
 - 5% dodatnega popusta na izdelke v akciji
 - posebne izredne akcije
 
Kako postati Profitnes VIP član?
Članstvo v VIP klubu pripada vsakemu uporabniku, ki v obdobju koledarskega leta opravi vsaj en nakup v enkratnem znesku 120 EUR (VIP - bronasti),  200 EUR (VIP - srebrni) ali 300 EUR (VIP - zlati).ČLANSTVO IN POSAMEZNI VIP STATUS SE IZGUBI ČE V NASLEDNJEM KOLEDARSKEM LETU NISO OPRAVLJENI NAKUPI V SKUPNI VRENOSTI KI SO POTREBNI ZA POSAMEZEN VIP STATUS!

Kaj to pomeni?
V primeru, da ste naredili nakup v enkratnem znesku za min.120 EUR, ste si s tem  prislužili status VIP – bronasti, ki vam bo vse nadalnje v tekočem kolendarskem letu omogočal vse nadaljnje  nakupe po znižani ceni za 10% ne glede na višino zneska nakupa in količine izbranih izdelkov!
V primeru, da ste naredili nakup v enkratnem znesku za min. 200  EUR, ste si s tem  prislužili status VIP – srebrni, ki vam bo v tekočem kolendarskem letu omogočal vse nadaljne nakupe po znižani ceni za 15%  ne glede na višino zneska nakupa in količine izbranih izdelkov. Deležni boste tudi posebnih VIP akcij in promocij izdelkov!
V primeru, da ste naredili nakup v enkratnem znesku za min. 300 EUR, ste si s tem  prislužili status VIP – zlati, ki vam bo v tekočem kolendarskem letu omogočal vse nadaljnje nakupe po znižani ceni za 20%  ter dodatnih 5%  na izdelke , ki so v akciji razen pri izdelkih Delicious Whey !
 
Deležni boste tudi posebnih VIP akcij in promocij izdelkov !
 
NAROČANJE NA DRUGI NASLOV OZ ZA DRUGO STRANKO PRI VSEH VIP STATUSIH NI MOGOČ!!!
 
OPOZORILO: IZDELKI KATERI SO V AKCIJI  SO IZKLJUČENI IZ VIP TER IZDELKI OZNAČENI KOT VROČA CENA (PLAMENČEK)

PRI PROFITNESU VAM ZAGOTAVLJAMO , DA  NE PONUJAMO  VIRTUALNIH POPUSTOV NA NAVITE  CENE , KI NIKOLI NISO V VELJAVI PAČ PA REALNE IN DEJANSKE POPUSTE NA DEJANSKE CENE !!!
 
Podaljševanje VIP statusa
Posamezni VIP status se podaljšuje ali prekine z nastopom novega kolendarskega leta.
Za podaljšanje statusa je potrebno v novem kledarskem letu narediti ponovni nakup v enkratnem znesku za 120EUR, 200 EUR ali 300 EUR.
 
Druge akcije in ugodnosti
Kupci s pridobljenimi VIP statusi so deležni v nadaljevanju takojšnjih popustov, brez omejitev količin nakupa, zato se njihove ugodnosti izkjučujejo z  količniskimi popusti in ostalimi akcijami.
Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook