Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila

Kaj so bonus točke?
V zahvalo vsem kupcem za njihovo izkazano zaupanje in z željo po nadaljnem sodelovanju, vam ponudimo dodatno ugodnost. Z nakupi v Profitnes spletni trgovini pridobite, glede na višino zneska nakupa, Bonus točke.  Pridobljene Bonus točke boste lahko uveljavljali pri prihodnjih nakupih v Profitnes spletni trgovini. 

Kolikšna je vrednost posamezne Bonus točke?
Posamezna bonus točka ima kar do 3x večjo vrednost v primerjavi z nekaterimi drugimi ponudniki športne prehrane na spletu. Informativna vrednost bonus točk je preračunana na podlagi prodajne cene za posamezno vrsto kupca in znaša do 3% cene artikla za kupca.

Kako dobim bonus točke?
Ob oddaji naročila se Bonus točke dodajo vašim točkam nakupa, kot "pridržane" točke. Vse "pridržane" točke so shranjene na vašem računu nakupa in bodo tam ostale do potrditve, ki se izvede po prejemu kupnine za naročene izdelke.  V trenutku, ko ponudnik prejme plačilo za opravljen nakup naročnika, se "pridržane" točke prenesejo na Vaš račun, kjer jih boste lahko porabili že ob naslednjem nakupu.  Za ogled Vašega števila Bonus točk, morate biti prijavljeni v sistem. Kupci, ki kupujejo kot Gost (brez prijave) niso deležni ugodnosti Bonus točk. Bonus točke se ne obračunavajo na artikle, ki so v akciji!

Kje so prikazane bonus točke?
Število točk in njihova informativna vrednost, ki jih pridobite ob nakupu artikla je navedena ob sliki artikla v stolpcu s podatki o artiklu. Količina točk in v oklepaju njihova informativna vrednost je lahko različna glede a vrsto uporabnika (Gost, Vip kupec,...).

14.90

Dobava:
Na zalogi
Vsebina:
KOS
Točke:
45 (0,45 EUR)
Proizvajalec:
Peak
VIP CENA: 11.93 postanite VIP kupec »

 

Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook