Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila
NASVETI KAKO POSPEŠITI PRESNOVO NASVETI KAKO POSPEŠITI PRESNOVO

Hitra presnova je ključnega pomena pri izgubljanju odvečne maščobe in pridobivanju puste mišične mase. Velikokrat ste verjetno slišali, da morate za optimalno delovanje telesa pospešiti metabolizem.. toda kako to storiti? V nadaljevanju nekaj nasvtov kako in kaj ?..... 1.Kakovostni zajtrk s poudarkom na beljakovinah in vlakninah Z jutranjim obrokom v bistvu »prižgete« svojo telo. Presnova začne delovati, ko mora razgraditi prva hranila. Z izpuščanjem zajtrka v bistvu onemogočite jutranjo delovanje presnove. ..

DELICIOUS WHEY-VISOKO PROTEINSKA JABOLČNA PITA DELICIOUS WHEY-VISOKO PROTEINSKA JABOLČNA PITA

Pecivo da obližeš prste in povrh še pekač SESTAVINE: - 3cela jajca - 2 merici delicious whey ( po okusu.- ta je bil cookies&cream ) - 1 dcl mleka brez laktoze - 1 activija jogurt s pšenico - msščoba v sledovih - 1 pecilni prašek - 1 kg jabolk - sladilo stevija v kristalih 1 jušna žlica POSTOPEK: -jabolka olupimo, naribamo in jih dušimo na nizkem ognju, dodamo jim cimet in jih po potrebi sladkamo s sladilom (npr, če so jabolka zelo kisla) -jajca in stevijo zmešamo skupaj dokler ne dobimo penast..

Dieta Dieta

Odločitev, da greste na dieto se sama po sebi lahka, toda težko se jo je držati. Tekom diete se lahko pojavijo številne ovire zaradi katerih se morda želeni kilogrami ne topijo. Prevelika pričakovanja in nepravilna mentaliteta Včasih nekateri z dieto odnehajo, ker ne vidijo hitrih rezultatov. Živimo v svetu kjer bi vsi vse radi imeli na pladnju, z najmanjšim možnim vložkom truda in v najkrajšem možnem času. Če se neka teža pridobi tekom več mesecev ali celo let, potem je nesmiselno pričakovati, da bo izginila v ro..

 DODATKI ZA HUJŠANJE DODATKI ZA HUJŠANJE

ZELENI ČAJ in KOFEIN! Raziskave, ki so bile izvajane z namenom ugotovitve učinka zelenega čaja so dale zanimive rezultate saj je bilo ugotovljeno , da je zeleni čaj izredno močen spodbujevalec izgorevanja maščob in sicer dosti več kot so nekateri predvidevali. Ena izmed sestavin zelenega čaja , ki jo zeleni čaj ima v izobilju se imenuje Epigallocatechin gallate (EGCG). EGCG: Kaj je in kako deluje? EGCG spada v encime Polifenol, ki se  v zelenem ča..

KAKO DO USKLAJENE DIETE S ŠPORTNO PREHRANO? KAKO DO USKLAJENE DIETE S ŠPORTNO PREHRANO?

V tem članku bomo naredili en kratek povzetek tega, kar je napisanega v posameznih člankih o: proteinih, ogljikovih hidratih,maščobah,vodi, dodatkih... KDAJ , KOLIKO IN KAKO POGOSTO JESTI? Čeprav mogoče zveni čudno, da zgubite maščobo morate jesti bolj pogosto saj takrat dosegate dvojni učinek rast mišičevja in kurjenje maščobe. -Trudite se, da je vaše minimalno število obrokov 6 krat na dan. -Jejte vsakih  3-4 ure -Ne uživajte ogljikovih hidratov po 18:00 ali vsaj ne 4 ure pred spanjem, raze..

Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook