Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila
RIBJE OLJE ŠČITI PRED NEGATIVNIMI POSLEDICAMI HITRE HRANE RIBJE OLJE ŠČITI PRED NEGATIVNIMI POSLEDICAMI HITRE HRANE

V zadnji desetih letih veliko raziskav kaže na to, da hrana, ki vsebuje veliko predelanih ogljikovih hidratov/sladkorja in pa zasičene maščobe ( največ takih kombinacij najdemo v sladkarijah in hitri hrani ) lahko ovira t.i. NEUROGENEZO - to je proces nastajanja novih živčnih celic. Za omega 3 predvsem EPA in DHA pa se ve, da delujejo stimulativno na določene dele možganov, predvsem centre za kontrolo vnosa hrane, spomina in sposobnosti učenja. Raziskovalci pravijo, da previsok vnos omenjenih hranil negativno vpliva na metaboli..

RESVERATROL ZMANJŠUJE MAŠČOBNE CELICE RESVERATROL ZMANJŠUJE MAŠČOBNE CELICE

Resveratrol se je v zadnjem času uveljavil med ljudmi, ki bi radi ostali čim bolj zdravi ter izboljšali tako fizične sposobnosti kot tudi izgled telesa. Najnovejša študija raziskovalcev z univerze Maastricht kaže na to, da dodajanje resveratrola v dnevnem odmerku 150 mg zmanjšuje velikost maščobnih celic. V štirih tednih kolikor je trajala študija so ugotovili, da se je struktura maščobnih celic spremenila - padlo je število tistih z največjim premerom. Glede na to, da ni bilo spremembe telesne teže, so pa bile pozitivne s..

Whey Fusion - prvovrstni beljakovinski dodatek! Whey Fusion - prvovrstni beljakovinski dodatek!

Proteinski koncentrat v prahu Whey Fusion spada v sam vrh tovrstnih izdelkov, saj vsebuje kar preko 85 % beljakovin v suhi masi ter biološko vrednostjo 159. Zaradi prosto dodanim L-Leucinom ter bioaktivni peptidi iz raličinh vrst sirotkinega izolata (Whey Isolat) so Whey Fusion proteini izjemno hitro presnovljeni – že po 15-tih minutah so aminokisline v krvi.    - SESTAVLJEN IZ ŠESTIH RAZLIČNIH VRST SIROTKE  - IZJEMNO VISOKA ( DODATNO POVEČANA ) KOLIČINA LEUCINA IN GLUTAMINA  - DODANI PREBAVNI ENC..

CLA Aminokisline CLA Aminokisline

Povečajte količine konjugirane linolne kisline (CLA), ki jo dobite v vaši prehrani, da izgubite maščobo in povečate anabolični odziv na trening. Poleg teh dveh velikih prednosti bo CLA izboljšala vaše zdravje in zmanjša vnetna stanja v telesu. Prav tako je bilo dokazano, da pomaga v boju proti raku in srčnimi boleznimi. Ključ do rezultatov pri uporabi CLA je, da jo uživate več mesecev in vedno dobite ustrezen odmerek (od 3 do 9 gramov na dan). CLA je naravna maščobna kislina, ki jo najdemo v živalskih virih kot so mes..

BCAA aminokisline BCAA aminokisline

BCAA aminokisline imajo sposobnost zamnjševanja mišičnih poškodb in pospešitev regeneracije po treningu, kar je pokazala tudi popolnoma nova raziskava v Journal of International Sports Nutrition.  Uporabili 2:1:1 razmerje BCAA – torej 2 dela Leucina, 1 del Izoleucina in 1 del Valina. Udeleženci so morali sedem dni zaužiti po 10 gramov vsako jutro in zvečer. Osmi dan so dobili dodatnih 10 gramov 1 uro pred treningom in dodatnih 10 gramov takoj po treningu. Trening je bil sestavljen iz 100 skokov in seskokov na klop. Ugotov..

Protein sirotka ali protein Kazein Protein sirotka ali protein Kazein

Obstaja veliko vrst prehranskih dopolnil  ( glede na vir proteinov ) in velika večlina ima različni efekt v telesu. Glavne razlike med proteini so hitrost sproščanja aminokislin v kri ter vpliv na sintezo ( gradnjo ) novih mišičnih beljakovin ( MPS v nadaljevanju). Dva mlečna proteina   - sirotka in kazein imata različno hitrost presnavljanja ter se tako imenujeta »hitri« in »počasni« vir proteinov ( merjeno pa hitrosti pojave aminokislin v krvi ter izvenceličnem prostoru ) (Boirie et al., 1997) Protein..

MULTI PROTEIN COMPLEX MULTI PROTEIN COMPLEX

Protein-Multiprotein complex je  kompleksna proteinska matrika z 48 % esencialnih aminokislin (EAA), 23 % BCAA ter 20 % Glutamina je izredno primeren za rast mišic in omogoča zaradi lastnosti postopnega sproščanja konstantni nivo aminokislin do 7 ur. Zaradi boljše asimilacije in gradbenega efekta je obogaten z prebavnimi encimi ter Beta Ecdysteronom.   Kaj lahko pričakujem od Multi Protein Complex-a?   Multi Protein Complex je kompleksna beljakovinska mešanica, ki se zaradi svoje izjemno uravnotežene am..

PROTEINI WHEY FUSION-VEČ KOT LE SIROTKA PROTEINI WHEY FUSION-VEČ KOT LE SIROTKA

 Whey Fusion-protein sestavljata dve vrsti sirotkinega koncentrata, dve vrsti sirotkinega izolata ter dve vrsti sirotkinega hidrolizata. Ta proteinska  kombinacija je optimizirana z prostima aminokislinama L-leucin in L-glutamin, dvema najbolj pomembnima aminokislinama za gradnjo mišic.Tako ima Whey Fusion popolno sestavo aminokislin z biološko vrednostjo BV 159, kar mu daje izjemno dobre lastnosti za čimboljšo in čimhitrejšo rast mišic in regeneracijo. Kratkoverižni peptidi iz visoko kakovostnega sirotkinega izolata i..

BCAA razvejane aminokisline BCAA razvejane aminokisline

1.) V aprilu leta 2010 je Journal of the Federation of American Societies for Experimental Biology (FASEB)  poročal o študiji na podganah, kjer je vrhunec aktiviranja sinteze mišičnih beljakovin in s tem povezanih dejavnikov mišične rasti  sorazmeren vsebnosti Leucina v obroku. Poleg tega so ugotovili nižji nivo telesne maščobe in višji odstotek energije shranjen v mišice namesto v maščobo.   Moj zaključek : Leucin PODPIRA RAST MIŠIC in izgubo maščobe.     2) V aprilu 2010 sta ra..

Tri-Anabol za efektivno povečanje mišične mase Tri-Anabol za efektivno povečanje mišične mase

  Tri-Anabol je najnovejši izdelek PEAK International, ki sproži v telesu VSE visoko anabolične gradbene procese in na tak način efektivno povečuje mišično maso in moč brez uporabe ilegalnih ter zdravju škodljivih prepovedanih poživil.   Podrobnosti o izdelku Tri-Anabol:  Tri-Anabol odpira novo področje efektivnih dodatkov za uporabo po veddbi, saj maksimizira vse tri glavne gradbene ( anabolične ) procese v telesu na povsem NARAVNI način : Insulin , Testosteron ter Rastni Hormon ( in s tem posledič..

Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook