Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila

PEAK WHEY Protein - 5x 1KG PACK (prehransko dopolnilo)

Najbolje prodajani

Še brez ocene
Napišite menje

89.50 59.90

Dobava:
Na zalogi
Vsebina:
5x 1000g
Točke:
0 (0,00 EUR)
Proizvajalec:
Peak
VIP CENA: 59.90 postanite VIP kupec »

Opcije

PEAK Whey Protein 

 • 76%* hitro absorbilnih proteinov
 • 45% EAAs & 22% BCAAs
 • Visoka biloška vrednost  104
 • Izreden okus
 • Vsebuje Enzym Laktasa
 • Optimalni Protein za zjutraj, pred in po treningu  

  Whey Protein je sestavljen iz ultrafiltririranih beljakovin sirotke,   koncentrata sirotkinih beljakovin, ki velja za najbolj priljubljen in najbolj razširjen protein v športni prehrani. Ta protein je sestavljen iz različnih komponent beljakovin, beta-lactoglobulin, alfa-laktalbumin, imunoglobulin, glikomakropeptidi, proteosni peptidi, laktoferin, lactoperoxidase in lizocim.
   

  PEAK Whey Protein zagotavlja vsebnost beljakovin do 76% (odvisno od okusa) in prepriča z visoko biološko vrednostjo 104.  PEAK Whey protein  vam ponuja 45% EAA in 22% BCAA in ima tako izredno funkiconalen  spekter amino kislin.
   
  Izdelek značilen  tudi po hitri absorpciji, ki zagotavlja pravočasno razpoložljivost aminokislin v krvi, kar povzroči hiter prispevek k izgradnji in ohranjanju mišične mase. To je idealna izbira predvsem v primerih kadar telo potrebuje hiter dotok aminokslin. Potrebe po aminokislinah so največje zjutraj po zbujanju ter takoj po treningu.
   
  Iz prehranskega vidika je sirotkin koncentrat izboljšan tudi z dodajanjem encima laktaze in vsebuje 10 bistvenih  vitaminov s posebnim povdarkom na vitamin B6. Ti dajejo številne znanstveno dokazane učinke, še posebej pri pesnovi beljakovin v telesu.

Napišite menje

Opomba: HTML ni dovoljen!

Slabo            Dobro


Dalje
Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook