Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila
ALI JE KARDIO TRENINGA KDAJ PREVEČ!? ALI JE KARDIO TRENINGA KDAJ PREVEČ!?

 Ali je kardio treninga kdaj preveč? Vsem je jasno, da je za postavo z nizkim odstotkom telesne maščobe potrebno najti ugodno razmerje med kardio treningom in uravnoteženo prehrano, toda s prepogostimi kardio treningi lahko naredimo več škode kot koristi. S pretiravanjem na tekalnih stezah, kolesih in orbitrekih je mogoče izgubiti težko prigarano mišično maso. V sodobni družbi obstaja ena velika zmota kar se tiče izgube odvečne telesne teže. Večina populacije je mnenja, da se bo s stradanjem telesa in tr..

POVEČAJTE MIŠIČNO TENZIJO NAMESTO TEŽE! POVEČAJTE MIŠIČNO TENZIJO NAMESTO TEŽE!

Velikokrat smo priča zanimivemu, a nič kaj obetajočemu pojavu. Nadebudni fitneserji pridno trenirajo, dvigujejo ponovitev za ponovitvijo, končujejo serijo po serijo.. ampak ciljno mišico ne »zadenejo« optimalno. Težava leži v tem, da se ne osredotočajo na izvajanje posameznega giba, ampak samo na premikanje teže. Posledica tega je, da mišična vlakna niso dovolj stimulirana, kar pomeni, da ne bo prišlo do želene rasti mišic. Za primeri vzamimo pod "dorbnogled " najbolj priljubljeno vajo začetnikov za prsa -izved..

Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook