Nastavitve piškotkov
Športna prehrana in prehranska dopolnila
Zagotavljamo vam, da so naši izdelki v skladu z najsodobnejšimi in najvišimi standardi za  kakovost in čistost  "GMP", "GSP", "GAP" in v skladu z HACCP konceptom – to je koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk in so izdelani po standardu ISO 9001:2000.
 
SPECIFIKACIJE ZA GLP
Za vse vhodne materiale (surovine, embalažni materiali, orodja) in vse končne izdelke se izdelajo zahtevane specifikacije  z uporabo HPLC, GC, UV, gravimetrična in / ali mikrobiološkimi postopki oziroma na splošno v skladu načeli  dobre laboratorijske prakse (GLP).
 
IZDELKI BREZ DOPING SUBSTANC
Naši izdelki so v okviru HACCP pregledani v neodvisnem laboratoriju (Arotop, Mainz, Nemčija) na morebitno kontaminacijo z doping snovmi. Tako lahko v skladu z zahtevo naših številnih vrhunskih športnikov, ki uporabljajo naše izdelke za trening in tekme in želijo biti prepričani 100% zagotovimo, da storimo vse, da zagotovimo, da so z uporabo naših izdelkov popolnoma brez skrbi ob morebitnih doping testih 

FUNKCIONALNI AROMATIČNI EKSTRAKTI 
Pogosto je značilen (rahlo medicinski) okus in vonj mnogih naših izdelkov v veliki meri dosežen s posebnimi zeliščnimi izvlečki z funkcionalnim učinkom. Ti izvlečki izboljšajo biološko vrednost in tako funkcionalno učinkovitost naših izdelkov in / ali posameznih hranil v njem, v tako imenovani "carry over procesu," deloma za več kot sto odstotkov.
 
Obrazložitev:
ISO 9001:2000
ISO standarda zahteva, da je vsak korak v proizvodnem procesu skrbno dokumentiran. To potrdilo o sistemu vodenja kakovosti zagotavlja temeljito zagotavljanje kakovosti. Začne se z izbiro surovin in se nadaljuje v celotnem proizvodnem procesu do transporta do končnega uporabnika. Odstopanja kakovosti surovin so v izjemno nizkem tolerančnem rangu. Tako je zagotovljeno, da je vedno končni rezultat visoka kakovost končnega izdelka.
PEAK je v preteklosti zavrnil po vhodni kontroli že precej surovin, ki niso ustrezale specifikacijam.
 
Dobra proizvodna praksa (GMP)
GMP je skupek pravil, da se zagotovi ustrezna kvaliteta izdelave.

Smernice zajemajo:
  • Zaščita vseh operacij
  • Izogibanje zamenjavi
  • Preprečevanje kontaminacije
  • Proizvodna higiena
  • Nadzor kakovosti
  • Dokumentacija o proizvodnji in nadzoru
 
Dobre praksa shranjevanja (GSP)
Skladiščenje surovin, embalaže in končnih izdelkov je potrebno sedaj gledati kot na sestavni del GMP temelja  sistema kakovosti. Predpisane zahteve so :
 
Dokumentacija o sistemi hranjenja
  • Prostori
  • Vmesna območja shranjevanja
  • Pogoji skladiščenja in spremljanje stanja okolja
  • Distribucija in sledljivost serije 
  • Status označevanje
 
HACCP
Koncept analize tveganj in kritičnih kontrolnih točk je razvila NASA  leta 1998 in je zasidrana v evropskih predpisih o higieni živil. To zagotavlja skladnost s posebnimi zdravstvenimi predpisi, ki so specifične za proizvodnjo hrane.
 
Dobra laboratorijska praksa (GLP)
Načela in smernice za načrtovanje, izvajanje in ocenjevanje eksperimentalnih študij substanc so povzeti v GLP.

Postopek določa standarde za:
  • Organizacija in kadri
  • Prostori
  • Navodila za delo
  • Poročanje o rezultatih
  • Arhiviranje in hramba




Sorodni članki:

Komentar:

Ime in Priimek :

E-naslov :

Sporočilo :

Varnostna koda :


Oddaj
Diskontna prodaja izdelkov

V želji po čim bolj prijazni ponudbi omogočamo DISKONTNO prodajo po principu količinskega nakupa določenih izdelkov. V primeru nakupa dveh istih izdelkov proizvajalca PEAK bomo vsakega kupca nagradili s 10% rabatom. V primeru nakupa treh istih izdelkovproizvajalca PEAK pa bomo vsakega kupca nagradili z 15% rabatom!

TRGOVINA P.E.
ProFitnes - Športni center Pristan
Koroška cesta 33
2000 MARIBOR

Kontaktirajte nas
Tel.:
02 / 250 81 63
E-mail:
velmark@amis.net
Skype kontakt:
marko.veleski
Facebook:
Postanite naš prijatelj
Facebook